OVER ONS

De meeste wijnen
Met meer dan 4200 wijnen beschikt BuyYourWine over het grootste assortiment wijnen in Nederland. Wij bieden u gebruikersgemak. Rond de klok, zeven dagen per week kunt u bij ons bestellen. Met een druk op de knop beschikt u over de meeste en de meest scherp geprijsde perfecte wijnen van Nederland. Wij streven er naar uw bestellingen binnen drie dagen te leveren. Bestellingen vanaf € 50 bezorgen wij gratis bij u thuis. Uiteraard kunt u een doos wijn of dozen wijn ook afhalen in ons pakhuis in Soest.

Meer over wijn 
Wilt u meer weten over wijn en bijblijven met het laatste wijnnieuws? U bent van harte uitgenodigd als abonnee op onze gratis nieuwsbrief. Met regelmaat vertellen wij daarin over de nieuwe wijnen die uw aandacht verdienen, attenderen u op aantrekkelijke aanbiedingen en houden u op de hoogte van onze Pakhuisproeverijen of wijncursussen die de moeite waard zijn en andere evenementen.

Onze wijsheid
U als klant bent de expert. U weet wat u lekker vindt. U bent op zoek naar die ene wijn die u terug doet denken aan dat terrasje tijdens uw vakantie. Of u wilt iets spannends proberen. BuyYourWine biedt u gemak bij het vinden van dat wat u wilt. Wij bieden u de meeste wijnen dus de grootste kans die speciale smaak te vinden. Onze online shop biedt u verschillende manieren om uw zoektocht succesvol af te ronden. Met de zoekknop linksboven krijgt u alle mogelijkheden die wij vinden bij de zoekterm die u intikt. Uitgebreid zoeken kan ook met de trekschuifjes aan de linkerzijde. Onder de kopjes bovenin vindt u per wijnsoort onze selecties. Zelfs zoeken op wijnen per land is mogelijk. Bij twijfel over een wijnterm, raadpleegt u toch gewoon ons Wijn ABC? Blijft het desondanks toch nog moeilijk om een overwogen keuze te maken dan neemt u gerust contact met ons op.